December 2020
Onze eigen kerstpakketten van 2020

Bij Bewel verpakken we al langer kerstgeschenken voor onze klanten. Dat varieert van opdrachten die bestaan uit 100 tot zelfs 8.000 cadeaus. Afgelopen jaar besloten we om een eigen product op de markt te brengen: de Bewel kerstpakketten. Zorgvuldig samengesteld door ons team en feestelijk verpakt door onze ijverige handen.

Voor de inhoud van de pakketten werkten we samen met lokale bedrijven en andere spelers in de sociale economie. Denk maar aan Kambukka, Intesa, Barù of De Wroeter. Het maakte onze geschenken extra relevant in deze vreemde tijden.

Bedrijven hadden de keuze uit 11 standaardpakketten. Die pakketten konden we personaliseren of aanpassen aan specifieke wensen van de klant. Denk aan bedrukte wijnkistjes of handdoeken met een logo op geborduurd. We maakten de pakketten klaar van begin tot eind. Het enige dat onze klant moest doen: de cadeaus uitdelen aan hun medewerkers, klanten, leveranciers…

2020 was een proefproject, maar was meteen een succes. Onze medewerkers maakten maar liefst 1.424 pakketten klaar! Wij kijken er alvast naar uit om onze pakketten in 2021 verder uit te breiden. Wordt vervolgd!

Benieuwd naar meer?
Lees hier alle artikels van Knap in ons vak.

Magazine aanvragen